Çatalzeytin MYO Tanışma ve Hoş geldiniz Etkinliği

Çatalzeytin Sosyal Sorumluluk ve Aktivite Topluluğu öğrencileri akademik danışmanları Öğr.Gör.Elif YURDAKUL eşliğinde meslek yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler için bir tanışma ve hoş geldiniz etkinliği düzenledi. Etkinliğe tüm okul öğrencileri davet edildi.Yaklaşık 230 öğrenci katıldı. Etkinlik 13.10.2019  tarihinde 18.30-22.00 saatleri arasında yüksekokulumuzun bahçesinde  gerçekleşti. Canlı Müzik ile başlayan etkinlik Sandalye kapmaca,  O ses MYO, Kaşıkla yumurta taşıma, Yoğurt tabağında para bulma gibi küçük yarışmalarla devam etti. Yarışmaların birincilerine Çatalzeytin fıtness salonunda bir yıllık üyelik, Çatalzeytindeki cafelerden tost ve hamburger menüleri ve okul servis fişleri hediyeleri verildi. Etkinlik; Ankara oyun havası, halay ve horon oyunlarıyla devam etti. Hediyelerde ve etkinlikte sponsor bulundu. Sponsorlarımıza, etkinliğe katılanlara ve en önemlisi de etkinliği düzenleyen Çatalzeytin Sosyal Sorumluluk ve Aktivite Topluluğu öğrencilerine çok teşekkür ederiz.