Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Kadınlar Günü Etkinliği

Okulumuzun Çatalzeytin Sosyal Sorumluluk ve Aktivite Topluluğu öğrencileri  topluluk danışmanları Öğr. Gör. Elif Yurdakul öncülüğünde Kadınlar Gününü  8 Mart 2019’da Çatalzeytin meydanda etkinlik yaparak kutladılar.
Öğrenciler kadına şiddet ,toplumda kadının önemi ile alakalı hazırladıkları pankartları  Atatürk Anıtı önünde stant açarak sergiledi. Kadına şiddet ve toplumun bu duruma bakış açısını değerlendirmek için hazırladıkları anket formlarını standı ziyaret edenlere doldurttular.Etkinliğin amacı toplumda kadınların önemi ve kadınların her zaman birlik olup tüm sorunlara çare olabileceklerini halka göstermektir.
 Kadınlar Günü etkinliği kalabalık öğrenci grubunun katıldığı yürüyüşle son buldu.