Öğrencilerimiz İçin Online Olarak Avrupa Standartlarında CV, Niyet Mektubu Hazırlama ve Europass Avrupa Fırsatlarına Erişim Semineri

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü ve Kariyer Merkezi iş birliği ile Mesleki Yeterlilik Kurumu (Ulusal Europass Merkezi) tarafından 17 Ocak 2022 tarihinde saat 14:30’da “Avrupa Standardında CV, Niyet Mektubu Hazırlama ve Europass Araçlarıyla Avrupa Fırsatlarına Erişim” konulu çevrimiçi seminer düzenlenecektir.
Etkinlik kapsamında katılımcılara; Europass web platformu (www.europass.eu) ve Europassbelgelerinin kullanım, Avrupa standardında CV ve niyet mektubu hazırlama, mülakat teknikleri ve Europass araçlarıyla iş ve eğitim fırsatlarına erişim gibi konularda bilgiler aktarılacaktır. İlgili afişe ulaşmak için tıklayınız.