2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılışı

28.09.2022 tarihinde Yüksekokulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik açılış ve yeni gelen öğrencilere oryantasyon eğitimi düzenlendi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Müdür V. Öğr.Gör. Yasin Ak pandemiden sonraki ilk açılış olması sebebiyle coşku ve heyecan içinde olduklarını belirtti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Müdür yardımcısı Öğr.Gör. Oğuzhan HARMANDAOĞLU tarafından akademik ve idari personel tanıtımı yapıldı. Hocalara söz hakkı verilerek öğrencilerle tanıştırıldı. Müdür Yardımcısı Terapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Oğuzhan ÖZTÜRK ve Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasemin KARTAL tarafından programlar hakkında bilgi verildi ve ögrencilere soruları için söz hakkı verildi. Program dilek ve temennilerle kapandı.